فروش بذر شاهی در اصفهان
فروش بذر شاهی در اصفهان
شاهی گیاهی است یکساله و بسیار پربرگ. به ارتفاع 20 تا 30 سانتیمتر که در نواحی مختلف ایران پرورش می یابد. شاهی آفتاب دوست است و دارای انواع مختلف و طعم تند می باشد و سریع الرشد است. شاهی علاوه بر ویتامین ث و کاروتن دارای مقدار زیادی ویتامین A-B1-B2است این گیاه دارای نشاسته و روغن است. از آن برای درمان های کم خونی و تصفیه ی خون و بعنوان یکی از اجزاء سبزی در سفره های ایرانی استفاده ی زیاد میشود.
سازگاری:
شاهی در فصل بهار و تابستان به وفور کشت داده می شود و به زمین آفتابگیر نیاز دارد.شاهی 3چین دارد . در خاک های قوی بخوبی رشد می کند
فروش بذر شاهی پاکان بذر در اصفهان
خاک:
شاهی به شوری خاک حساس است ، هرچه خاک شورتر باشد ریشه سخت تر آب جذب می کند. شاهی به خاک قوی و دارای مواد آلی زیاد و زهکشی خوب نیاز دارد.
کاشت:
زمان کاشت شاهی فصل بهار و پاییز است. مدت کشت تا برداشت شاهی برای هر مرحله 60 روز است. بدلیل اینکه دوره رشد شاهی کوتاه است ، در حدود 30 تا 40 روز، در طول فصل میتوان چند نوبت اقدام به کشت شاهی نمود. روش کاشت از طریق کاشت مستقیم بذرشاهی بصورت کرتی (دست پاش) و روش ردیفی است که در ردیفی فاصله ی دو ردیف 30 تا 40 سانتیمتر است. در روش دستپاش بذر ها را روی خاک پاشیده و یک لایه کود به ضخامت 1 سانتیمتر روی آن ریخته و خاک را تا سبز شدن بذر ها مرطوب نگه میدارند.
داشت:
شاهی احتیاج به آب فراوان و مرتب دارد.
کود:
مواد غذایی که بصورت انواع کود در اختیار گیاه قرار می گیرند با توجه به سابقه ی کشت و کار زمین و نیاز کودی محصول مورد نظراند. به عنوان مثال سبزی های برگی نظیر شاهی به ازت بیشتری نیاز دارند.
برداشت:
شاهی بعد از 4 تا 6 هفته برگها آماده برداشت اند. این سبزی فقط یک مرتبه برداشت می شود لذا اغلب سبزیکاران آنرا از ریشه خارج می کنند . برداشت محصول شاهی از اواسط فروردین تا آبان ماه می باشد. از هر صد متر مربع زمین در هر چین 50 تا 60 کیلوگرم محصول تازه برداشت می شود . حرارت خشک کردن شاهی برای استفاده در صنایع غذایی نباید بیش از 40 تا 50 درجه سانتی گراد باشد.