خرید و فروش بذر کدو پوست کاغذی(کدو طبی)
خرید و فروش بذر کدو پوست کاغذی(کدو طبی)
کدو پوست کاغذی از گیاهان خنثی است اما در روزهای بلند تعداد گل های نر و روزهای کوتاه تعداد گل های ماده افزایش می یابد و دمای مورد نیاز برای جوانه زنی بذور 12 درجه سانتیگـراد ولـی دمای مطلـوب برای رویش 25 تا35 درجه می باشد. رویش کدو پوست کاغذی در دمای 14 درجه سانتیگراد متوقف می شود . برگ ها به شدت به سرما حساس است به طوری که در دمای 1 تا2 درجه سانتیگراد گیاه دچار سرما زدگی شده و خشک می شوند. این گیاه قادر است خشکی را تحمل کند. در خشکسالی های طولانی مدت، ریشه قادر به جذب رطوبت از اعماق خاک خواهد بود. دوره رویش کدو پوست کاغذی بسته به رقم و شرایط اقلیمی بین 120تا140 روز است.
خرید و فروش بذر کدو پوست کاغذی(کدو طبی) در اصفهان
کاشت از طریق بذر به صورت مستقیم و غیرمستقیم به راحتی صورت می گیرد. در فصل پاییز کاشت این گیاه اگر پس از افزودن کود های حیوانی حساس است از این رو بهتر است با تأخیر اقدام به کشت شود.
بذرها به مقدار 6تا9 کیلوگرم، باید در ردیف هایی به فاصله 100تا150 سانتی متر و فاصله بین دو بوته در روی ردیف 40 تا50 سانتی مترکشت شود. بهتر است کشت به صورت جوی و پشته ای انجام شود و ضمناً بذرها به علت حساسیت گیاه به بوته میری، در بالای پشته ها کشت می شوند. چون دانه ها فاقد پوشش هستند باید با قارچ کش های مناسب ضدعفونی گردند. در هر چاله 3تا5 بذر قرار گیرد. پس از سبز شدن بوته های ضعیف را تنک کرده و فقط یک بوته قوی نگه داری می شود. پس از کاشت آبیاری مناسب ضروری است و دوره آبیاری تا قبل از گلدهی7 - 10 روز و بعد چون ساقه گیاه خزنده است و علف های هرز می توانند بر آنها غلبه کنند از این رو مبارزه با علف های هرز ضرورت دارد. زمان برداشت گیاه به شرایط اقلیمی محل رویش گیاه بستگی دارد. میوه های کدو پوست کاغذی از اواسط مردادماه به تدریج می رسند. با رسیدن میوه ها برگ ها و ساقه ها خشک می گردند. هنگامیکه 70تا75 درصد میوه ها(زرد رنگ می شوند) رسیدند آنها را باید جمع آوری کرد. پس از جمع آوری میوه ها آنها را شکسته و دانه های داخل آن را خارج می کنند. سپس آنها را در دمای مناسب 30تا35 درجه سانتیگراد خشک می کنند. رطوبت مجاز در دانه های خشک شده 12 درصد است. دانه های خشک شده را باید در مکان خنک و خشک نگه داری کرد. عملکرد بذر بسته به شرایط اقلیمی و خاکی معمولاً 80تا150 تن میوه کدو در هر هکتار می باشد ، که از این مقدار 900تا1500 کیلوگرم دانه بدست می آید.